Barton Peveril College, Social Space, Eastleigh

Client

Barton Peveril College

Form of Contract

JCT Design and Build Contract

Duration

12 Weeks

Architect

Stride Treglown

M&E Consultant

Ramboll

The refurbishment of two major student social spaces including the installation of a commercial kitchen. The works were required to take place during periods when the college was fully occupied with both students and staff. Ascia were in daily communication with the college to make sure that they continued to operate with the minimum disruption to their operations. Prior to the contract being awarded Ascia worked closely with the client to produce a number of cost plans and value engineering ideas to make sure the project was feasible, in budget and provided value for money.

Education

Contact

Ascia Construction

The Portico, Stansted House, Stansted Park, Rowlands Castle, Hampshire PO9 6DX

 02392 006 344

Safe-Contractor-Approved-Certification       

 linkedIn-logotwitter-logo

Latest News

New Project – Station Road, Portchester

New Project – Station Road, Portchester

Ascia Construction are delighted to have been awarded the contract for the design and construction of 16 new supported housing apartments on the former Merjen Engineering site at Station Road in Portchester. This is Ascia’s second project for Fareham Borough Council,...

New Project – Oxmarket Art Gallery

New Project – Oxmarket Art Gallery

Ascia Construction are delighted to commence work on the new Oxmarket Art Gallery extension and refurbishment project in Chichester. The project designed by Cover Storey Architects will improve and upgrade the existing community facility.